Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Η μεταμόρφωση

Η Κατερίνα Παπακώστα, η βουλευτής Ν.Δ.,είναι από τις γυναικες που πολλοί τη θαυμάζουν για την ενεργητική της παρουσία και άλλοι τόσοι θέλουν να την πλακώσουν στο ξύλο για την ακατάπαυστη λογοδιάρροια και το ότι δεν αφήνει άνθρωπο να σταυρώσει κουβέντα έτσι κι έχει την ατυχία να βρίσκεται μαζί της σε τηλεοπτικό πάνελ.
Στους δευτερους είμαι κι εγώ.
Μ`εκνευρίζει αφάνταστα...δηλαδή και καλά να είμαι, μετά από πέντε λεπτά παρακολούθησης της συζήτησης μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι...αφήστε που δεν καταλαβαινω τι σκατά λέει...σε τι αναφέρεται...μπερδευει το ένα θέμα με το άλλο...μιλάει απίστευτα γρήγορα...κόβει το συνομιλητή της, τον παρουσιαστή...καβαλάει την κουβέντα λες και είναι σε ροντέο....τσακώνεται σα καφενόβιος.
Μ`εκνευρίζουν δε απίστευτα και οι στυλιστικές της επιλογές...κομένο κοντό κοντό μαλλάκι με σκουλαρικάκι κρεμαστο να πηγαινει και να έρχεται όσο μιλάει...ντύσιμο κλαρωτο...μπλούζες με γλαδιολες και χρυσά κουμπιά....γιακάδες Ελευθέριος Βενιζέλος...βλαχάκι....δευτεράντζα!!!!
Και υφάκι γλωσσοκοπάνας του τύπου:
"Αμ δε θα σας αφήσω εγώ να πείτε κουβέντα...."
Για το μόνο που την εκτιμούσα ήταν το ότι έχει ένα παιδι με κινητικά προβληματα για το οποιο ειναι όχι μόνο υπερήφανη αλλά και με κάθε ευκαιρία το λέει..μάλιστα ο γιος της ειναι και πρώτος μαθητής.. φοιτητης...κάτι τέτοιο.
Πρόσφατα είδα στο Down Town μια συνέντευξή της. Την είχε πάρει μάλλον η Κάλια Καστάνη.
Τίτλος "Η ωραία καυγατζού".
Φωτογραφίες σπέσιαλ. Η Κατερίνα ντυμένη στην τρίχα...χτενισμένη,μακιγιαρισμένη και ντυμένη άψογα... να αναδεικνύονται τα μεγάλα πράσινα της μάτια,η καλίγραμμη σιλουέτα της...ύφος μεγάλης κυρίας αριστοκράτισσας.
Ερωτήσεις δαγκωτές:
"Γιατί διακόπτετε συνεχως το συνομιλητή σας και δεν αφήνετε να πει και καποιος άλλος μια κουβέντα;;
Απαντήσεις δαγκωμένες:
"Μα πρέπει μεσα σε λίγο χρόνο να αναπτύξω τις θέσεις του κόμματος"
.......
Σήμερα το πρωι την ειδα στους δικούς μας τους Λυριτζήδες μαζί με άλλους πολιτικούς σε συζήτηση για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες, τους αντιεξουσιαστες και τα ΜΑΤ.
Αλλος άνθρωπος η Κατερίνα....άλλος αέρας....άλλο χτένισμα...χωρίστρα στη μέση και καρε...ελαφρύ μακιγιαζ...σακάκι σκούρο με κόκκινο πουκάμισο και το κυριώτερο στητή και διακριτική...να περιμένει τη σειρά της να μιλήσει...χωρίς να διακόπτει κανενα...να απαντάει με λίγα και περιεκτικά λόγια...να χαμογελάει συγκαταβατικά όταν οι άλλοι συνομιλητές σκοτώνονταν μεταξύ τους...ειρωνικά όταν τη διέκοπταν....να ευχαριστεί όταν την αφηναν να μιλήσει....με δυο λόγια άλλος άνθρωπος!!!!!
Την κοίταγα και δεν το πίστευα!!!!!
Λέτε να ευθύνεται η φωτογράφιση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: