Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

Physical high

Ημ/νία: 06-11-2006
Ώρα: 19:15

Στην πραγματικότητα κανεις δεν έχει παθει τίποτα από τη νέα μορφή ερωτισμού που διαπερνάει τα κινητά και τα mails,προσωποποιείται σε ερασιτεχνικές web κάμερες, εμφανίζεται με ψευδώνυμα σε sites γνωριμιών και ηδονίζεται σε messengers και chats.
Αντίθετα ο έρωτας έγινε πιο χαριτωμένος,λιγότερο βαρύγδουπος και ήρθε πιο κοντά σε αυτό που στο εξωτερικό ονομάζουν physical high.
Eίναι η εποχή που το μελόδραμα δίνει τη θέση του στο φλερτ με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό-σαν κάλεσμα για χορό σε άγνωστη στο πάρτυ του κολλητού.
Τώρα τα βράδια ανανεώνουν τη σέξυ φωτογραφία τους στο youtube, βάζουν την αγαπημένη τους μουσική στο myspace, φλερτάρουν στο meetic, παρεκτρέπονται στο live, στο adultfriendfinder και κάνουν δώρο στον άντρα τους ένα nickname για chat στο parea.gr.
Και τα πρωινά στέλνουν από το γραφειο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με MMS από το high tech κινητό τους, την ώρα που στο απέναντι γραφειο ο συνάδελφος ανταλλάσσει SMS με μια κοπέλα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ.
Σε μια χώρα όπου ο ερωτισμός δεν καταπιέστηκε ποτέ από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αν μη τι άλλο η προσφυγή στον έρωτα μεσα από την τεχνολογία μόνο στέρηση δε δηλώνει.
Ισα ίσα που έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα της έτσι κι αλλιώς χυμώδους αισθησιακής συμπεριφοράς.
Οι Ελληνες χρησιμοποιούν την τεχνολογία σαν παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Βορειοευρωπαίους που, λαχταρώντας να ζήσουν το χειμώνα ότι φαντασιώνονται ότι θα ζήσουν το καλοκαίρι, τις χρησιμοποιούν σα διαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: