ΤΕΤΑΡΤΗ 7-9 μμ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ
www.spirtowebradio.com


Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2008

Σκεφτόμουν απόψε.....

......να σας γράψω για όσα με έχουν πικράνει και θυμώσει στην αναζήτηση των blogs που κανω το τελευταιο διάστημα.
Να σας μιλήσω για τις κατίνες...τις παντόφλες που γυρνάνε από blog σε blog και αφήνουν τη χολή και την ειρωνία τους για μένα άλλες επειδη καποια στιγμή διαφωνήσαμε σε κάποιο θέμα ...καπου ...σε κάποιο blog...κάποτε...και άλλες χωρίς να με ξέρουν καν.
Για τα κακιασμένα ανθρωπάκια, τα κομπλεξικά , τα άσχημα, τα φοβισμένα, τα δυστυχισμένα που περιμένουν να καταξιωθούν μεσα από το γεμάτο ψέματα blog τους γιατι στην πραγματική τους ζωή ειναι ασήμαντοι...
Πολλά σκεφτόμουν να γράψω...
Στο τέλος το ξανασκέφτηκα...τους άφησα να ζουν στην τρύπα που κρύβονται...εκεί είναι ο φυσικός τους χώρος.....τους έστειλα στο διάολο έτσι να σας(μου) φτιάξω τη διάθεση!!!!!Νεώτερα από το Μέτωπο
Με αφορμή το σχόλιο της Δεσποινας:
-Επισης δε με αφορα αν οι ανθρωποι που μιλαω μεταξυ τους δεν συμπαθουνται, το βλεπω τελειως αντικειμενικα -
να πω πως λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι...όταν έρθουν δυο άνθρωποι σπίτι σου και διαπιστώσεις πως ο ένας πρόσβαλλε τον άλλο ,το να μη μιλήσεις είναι σαν να αποδέχεσαι την πράξη του ενός εις βάρος του άλλου.Αυτή δεν ειναι αντικειμενική προσέγγιση και η τήρηση ίσων αποστάσεων στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει.Η κατασταση δε χειροτερεύει όταν ο άλλος δεν απαντήσει να υπερασπιστεί τον εαυτο του, προφανώς σεβόμενος το ξενο σπίτι...ε....τότε γίνεσαι και συννενοχος!!!
Από κει και πέρα οι κανόνες είναι σαφείς...δείχνεις την πόρτα της εξόδου...είτε σε αυτον που πρόσβαλε είτε και στους δυο!!!!
Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στα blogs...

Νεώτερα των Νεωτέρων από το Μέτωπο
Η Tsouxtra είπε...
Κάποιοι μπέρδεψαν το chat και την αναζήτηση γκόμενας-γκόμενου με το blog... Είναι οι άνετοι ανασφαλείς της ηλεκτρονικής μοναξιάς τους ! Κριτές των πάντως εκτός της υπερτροφικής παρτούκλας τους. Παρ όλα αυτά οφείλω να τους κολλησω βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα μια που ξημεροβραδιάζονται μπροστά στην οθόνη,ψάχνοντας χώρο να εξυπνακίσουν, να βρίσουν και να κάψουν οτιδήποτε κινείται εκτός κλίκας ! Προσωπικά τους εύχομαι "πάντα τέτοια" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: