ΤΕΤΑΡΤΗ 7-9 μμ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ
www.spirtowebradio.com


Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Οδυνηρος ο τοκετος

Επιτέλους γεννησαμε!
Μετα τοσων μηνών μαθηματα ανώδυνου τοκετού που πήγαν στραφι, τοσων ημερων σφιξιματα,ωθησεις, αναπνοές γεννησαμε με το ζόρι και χωρις επισκληρίδιο!
Και γεννήσαμε άνθρωπο κανονικό με δυο ποδια,δυο χερια, δυο ματια, δυο αυτια, μια μυτη, με ομιλια κανονική...............διοτι παραλίγο να γεννουσαμε τερατακι!
Με μακριες τριχες στα φρυδια και τη μυτη, ματια αγρια, πλακε κεφαλι,ορθιο μαλλι και προφορα κοινοτάρχη!!!!
Ευτυχως ....μας λυπήθηκε ο Θεός της Ελλάδας

Ας τον αφήσουμε λοιπον να κανει τη δουλειά του!

Εντωμεταξύ η παρακατω ευστοχη αναρτηση του πολύ καλού ιστολογιου
http://librodoro.blogspot.com
με εκανε και γελασα με την ψυχή μου


Και με τον αστυφύλαξ και με το …χωροφύλαξ!


Απίστευτες κωλοτούμπες και από νέους πολιτικούς…
Το ότι ζούμε στην εποχή της κολοτούμπας το γνωρίζαμε.
Δεν γνωρίζαμε όμως ότι τα όριά της ενίοτε, εγγίζουν την πλατεία του τσίρκου.


Διαβάζουμε τη σημερινή δήλωση του (νεανία) βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη, εξ αφορμής της συστάσεως της νέας κυβέρνησης υπό τον Λ. Παπαδήμο και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Λέει λοιπόν ο βουλευτής ότι «ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης συμβολίζει το τέλος της εποχής των διαιρέσεων και του διχασμού σε περιόδους εθνικών κρίσεων. Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή». Και συνεχίζει μεταξύ άλλων ότι ευελπιστεί «η μεταβατική αυτή προσπάθεια να σηματοδοτήσει μια ευρύτερη στρατηγική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα πλαίσια ενός σχεδίου εθνικής ανάκαμψης».
Με τον κ. Παρασύρη, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή δεν τον βοηθάει αυτό που αποκαλούμε «μνήμη», ή είναι θαυμαστής του αρχαίου θεού Ιανού με τα δύο πρόσωπα. Κοινώς φοράει όποια μάσκα τον βολεύει κάθε φορά, θεωρώντας προφανώς το ακροατήριό του και πολύ περισσότερο τους ψηφοφόρους του, το λιγότερο ως ανεγκέφαλους…
Και για να εξηγούμεθα: Έχουν περάσει μόλις εννέα εικοσιτετράωρα που ο ίδιος άνθρωπος σε άλλες δηλώσεις του, που προφανώς εκπορεύονταν από την αγωνία του απέναντι στις ενδοκομματικές υπόγειες και υπέργειες διαδρομές άλλων συναδέλφων του για να μην ρίξουν την (εκλεγείσα ως "αυτοδύναμη") κυβέρνηση Παπανδρέου. Εμφανίστηκε τότε ο (νεανίας) βουλευτής «βασιλικότερος του βασιλέως» ρισκάροντας ότι ο οίκος της Δυναστείας θα άντεχε τις θύελες και τους κλυδωνισμούς, και αυτός θα κέρδιζε μια καλύτερη θέση στα «ενδότερα των έσω» της καμαρίλας των Βλαχερνών. Μίλησε τότε ο κ. Παρασύρης για «γνωστές "συμμορίες" που είναι σε πλήρη διάταξη» καθώς και για νεροκοβαλητές…
Χωρίς να έχει σιγάσει η ηχώ των προηγούμενων δηλώσεών του, επανέρχεται ο (νεανίας) βουλευτής, δίνοντας πιστοποιητικά και διαπιστευτήρια εκδούλευσης και νομιμοφροσύνης στη «νέα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης» (sic). Που ξέρεις; Σου λέει: Νέος άνθρωπος είμαι, μπορεί η κολοτούμπα να είναι αφορμή για να ράψω κανένα νέο «εθνικοσυνεννοητικό» κουστούμι σε κάποιο πόστο.
Τι κρίμα! Καμιά φορά η πολιτική γραφικότητα προσεγγίζει τα όρια της κομματικής μεταπολιτευτικής γελοιότητας.
Κρείττον το σιγάν κ. βουλευτά…Η σιωπή είναι χρυσός και άργυρος ο λόγος!