ΤΕΤΑΡΤΗ 7-9 μμ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ
www.spirtowebradio.com


Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ...!!!

ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ...!!!
Στηρίζουμε τα άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο... Tην Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 11 το πρωί και...όσο εσείς μας κρατήσετε στον αέρα,θα βρισκόμαστε στην Πλατεία στο Μοναστηράκι,στην είσοδο του ξενοδοχείου 360 Cocktailbar με όλα μας τα σχετικά για εξωτερική μετάδοση.
 " Μείνε Δυνατός " είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε και για τον σκοπό αυτό ο 4ος Ραδιομαραθώνιος του SpIrto Web Radio πραγματοποιείται με σκοπό την αρωγή στο έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Φίλων του Καρκίνου 
Be STRONG.ORG.GR που ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο, στην πρόληψη καθώς και στην υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν(δείτε όλο το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, πατώντας εδώ: http://www.bestrong.org.gr/ ). 
 Κάνoντας την βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας οι εντός Αθηνών, κάντε και μία στάση κοντά μας την Κυριακή 20/12/15 από τις 11 το πρωί,να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε και να φιληθούμε οι γνωστοί... 
Οι εκτός,μείνετε διασυνδεδεμένοι μαζί μας στο www.spirtowebradio.comΟι παραγωγοί μας θα είναι ολημερίς στα μικρόφωνα,με μουσικό πρόγραμμα και καλεσμένους,αλλά και με δημοπρασίες on air,τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού μας... 
 ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...???
 Με τηλεφωνικές κλήσεις στο νούμερο που θα σας δώσουμε,με συμμετοχή στις δημοπρασίες μας,αλλά και αποκτώντας το γνωστό κίτρινο βραχιολάκι του Be STRONG.
 Mπορείτε να " χτυπήσετε " :
 - 2 μονοήμερες εκδρομές,προσφορά του γραφείου ταξιδίων Another Tour 
- 3 υπέροχα εορταστικά καλαθάκια & 
- 2 πουγκάκια γούρια με καλλυντικά προιόντα περιποίησης,από αγνά και 100% φυσικά υλικά,προσφορά από τα προιόντα ΓΑΙΑ ...για να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε,στηρίζοντας ταυτόχρονα και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται...!!! 
BeSTRONG...!!!
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς του 4ου Ραδιομαραθωνίου μας για τις προσφορές τους: 
Τη  Medi Access Λαυρίου   για την προσφορά ιατρικού υλικού,τα Προϊόντα Γαία,το Another Tour,καθώς και το ξενοδοχείο restaurant-cafe 360 Cocktailbar για τις παροχές που μας διαθέτει,προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε και ON WEB_TV. O Ραδιομαραθώνιός μας θα μεταδοθεί και στο Twitter εδώ:
 https://blab.im/spirto-web-radio-be-strong-4-spirto-web-rad… ,μέσω Blab