Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

Ηρθε η ωρα τους!!!!!!!!

Πριν λιγες μερες μουρθε ενα mail απο καποιον επικοινωνιολογο που ουτε τον ξερω ουτε και προκειται να τον μαθω ουτε επισης ξερω που με βρηκε και διαφημιζει ενα βιβλιο που κυκλοφορει και απευθυνεται στους υποψηφιους βουλευτες
Τιτλος του "Ηρθε η ωρα του"................παλι καλα που δεν ελεγε "Ηρθε η ωρα σου" ν`αρχισω να ψυλλιαζομαι μπας και τρεχει τιποτα με το Συλλογο μιας και ειμαστε στα μαχαιρια με πολύ κοσμο αυτην την εποχη

Το κειμενο ειναι το παρακάτω
Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είτε για το Κοινοβούλιο είτε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η εκλογή κάθε υποψήφιου θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση.

Κυριολεκτικά, οι πολίτες πριν ψηφίσουν θα περάσουν από «κόσκινο» τους υποψήφιους.

Οι γνωστές τεχνικές της λιανικής ψηφοθηρίας που μέχρι τώρα ξέραμε όπως μεγάλα εκλογικά γραφεία, κέντρα, πολυέξοδες διαφημίσεις, πολυτελή έντυπα αλλά και το «τρέξιμο» σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες δεν αρκούν πλέον.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχετε ανάγκη από Ανέξοδες προεκλογικές εκστρατείες.

Και για να μην προκαλέσετε και για να μην ξοδέψετε άσκοπά τα χρήματα σας και για να μην «τουφεκίζετε» τους ψηφοφόρους στον αέρα.

Το νέο βιβλίο μου «Ανέξοδη Προεκλογική εκστρατεία» είναι ο απαραίτητος σύμβουλος σας στο διαγραφόμενο νέο πολιτικό τοπίο. Δείτε το στο επισυναπτόμενο αρχείο. Διαβάστε το. Εφαρμόστε το. Και κερδίστε στις εκλογές.


Ειδατε λοιπον με ποσο κυνισμο αποκαλύπτει ....οχι πως δεν το ξεραμε δηλαδη....τις μεθοδους στις οποιες μετέρχονταν οι βουλευτες για να εκλεγουν και το κυριώτερο πως οι καιροι άλλαξαν και πρεπει να βρουν αλλα κολπα για να επανεκλεγουν , κόλπα που θα στοιχισουν φτηνα και δε θα προκαλέσουν!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν ειναι για γελια ή για κλαματα

Το μονο στο οποιο στεκομαι ειναι το
Κυριολεκτικά, οι πολίτες πριν ψηφίσουν θα περάσουν από «κόσκινο» τους υποψήφιους.

Νομιζω πως ύστερα απο την εμπειρια των τελευταιων εβδομαδων της πολιτικής σκηνής οχι απο κοσκινο πρεπει να περασουν αλλά απο κρησαρα!
Και μετα Ιερά εξεταση ........με βουρδουλα,μαστιγιο και γατα με 7 ουρες μεχρι να μαρτυρησουν ποσα έκλεψαν....
και μετα στο μικροσκοπιο το ποθεν έσχες, οι πρωην συνεταιροι, οι πρωην συζυγοι, οι πρωην γκομενες, οι συμπεθεροι, οι κουμπαροι, οι κολλητοι......
και μετα αιμα-ουρα-γλυκοζηλιωμενη-ακτινογραφια θωρακος-μαγνητικη ανω κατω κοιλιας να δουμε μηπως εχουν κρυψει τιποτα λιρες ....
και μετα λίγες μερες στην απομόνωση προς συνετισμο ............
και μετα...........ε μετα ας βαλουν υποψηφιοτητα και βλέπουμε
οτι πει ο Θεος!