Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

curriculum vitae

Απο το www.eimastegynaikes.gr μου ζητησαν ενα μικρο βιογραφικο...........εστειλα κι εγω αυτο!! 
 Νανα Τσούμα 
Γεννηθηκε στην Αθηνα με καταβολές απο τα ωραια Σφακια των όμορφων Χανίων της πανεμορφης Κρητης! 
Τη γλύτωσε πολύ φτηνα απο το να γινει καλογρια αν και στη Σχολή Καλογραιών που την έστειλε ο πατερας της ολο αυτο σκεφτοτανε! 
Τελικά την κέρδισε η Γαλλική Φιλολογία που τρόμαξε να την τελειώσει και ευτυχώς βρηκε δουλεια, με μεσον εννοειται,στην ΕΡΤ αλλιώς ή θα ζητιανευε ή θα ειχε παρει τον κακο το δρομο! 
Εκει στην ΕΡΤ απεφάσισε οτι η δημοσιογραφια της παει καλυτερα απο διερμηνεας και μεταφραστρια διοτι ειναι πιο ξεκουραστο! 
Λοιπον που λέτε αφου περιπλανηθηκε επι αιώνες απο το κτιριο της Κατεχάκη σ`αυτο της Αγίας Παρασκευης σταθεροποιήθηκε το 1992 στην ΕΡΑΣΠΟΡ όπου οποιος δεν πέρασε απο κει δε γνωριζει τί θα πει ζωή . 
Περί το 2003 ενας καλος άνθρωπος ο Αντώνης Ανδρικάκης, ο Θεος να τον εχει καλα και να του δίνει χρόνους, την μετακίνησε στη ΝΕΤ 105,8 όπου έστησε το Κιοσκι της μεχρι τον Ιούνιο του 2010 όπου το ξεστησε και το έστησε στο blog της http://nanatsouma.blogspot.gr και σε webradios πχ στο www.mindradio.gr www.mindradio.gr
Αυτα τα ολιγα.........μολις γνωριστειτε λιγακι μαζι της ειναι διατεθημενη να προχωρήσει αμεσως και σε εξομολογήσεις! 

Επί του θέματος τωρα: 
Απο τον Αλέξανδρο Ωνάση στο Δρόμο της Γοργόνας και απο τους λιμοκοντόρους στις 3 ή 13 ή 23 ή 33 φορες της εβδομαδα που πρεπει να κανετε σεξ για να βρειτε την υγεια σας!

http://www.divshare.com/download/23538261-af6

Δεν υπάρχουν σχόλια: