Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2008

Περί Τήλου

Το άν έκανε καλά η 'όχι ο Δημαρχος της Τήλου να παντρέψει τα ομοφυλα ζευγάρια θα το μάθουμε τις προσεχείς μέρες...τί προβλέπει ο Νόμος.....αν είχε ή όχι την αρμοδιότητα να το κανει......για ποιο λόγο η ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Ρόδου κ.λ.π κ.λ.π.
Εκείνο στο οποίο θέλω να σταθώ είναι οι δηλώσεις του Δημάρχου στα Νέα της Πέμπτης όσον αφορά στην υπεράσπιση και εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Σας τις μεταφέρω επί λέξει:
-Η αποτροπή του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων αποτελεί πράξη που πλήττει ευθέως τον πυρήνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που είναι η αυτοδιάθεση του ατόμου και η ελευθερία που έχει.

Τώρα εγώ έχω μια απορία.....
Αραγε όταν σκάει στο νησί του κάποιο καίκι τούρκων δουλεμπόρων γεμάτο μισοπεθαμένα γυναικόπαιδα από το Πακιστάν τί κάνει ο κύριος Δήμαρχος;;;
'Τους μαζεύει, τους περιθάλπτει και τους δίνει δουλειά ή τους στέλνει πεσκέσι στο Ρόδο και από κει πακετο στην Αθήνα;


Update
Τί λυσσα τα καναλια με την κηδεια του Σεργιανόπουλου...που βέβαια μπορεί να ήταν ένας καλός ηθοποιός και να γελάσαμε και να γελάμε ακόμη με τους Δυο ξένους ή τους Σταύλους της Ε.Ζαίμη ΑΛΛΑ δεν ήταν και ο Μινωτής!!!!!!!
Φύλλο και φτερο έκαναν τη ζωη του, τα παθη του, τις ερινύες του, τους λαβυρίνθους του....τα αδιέξοδά του.....ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!
Και αντί να τους αφήσουν ήσυχους τους ανθρώπους στη δυστυχία τους, ιδιαίτερα τη μάνα του που δεν ξέρει και πως πεθανε...της ειπαν λέει από καρδια....λες και δε θα το μάθει....έχουν κυκλώσει την περιοχή σαν κοράκια και ζουμ στην κάσα...ζούμ στον τάφο...ζουμ στα στεφάνια...χώνουν το μικρόφωνο όπου υπάρχει τρύπα....έλεος χριστιανοί!!!!!
Ηθελα νάξερα δε βρίσκεται καποιος να τους πει: Στα τσακίδια!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: